Év Honlapja 2015
Balatonakali honlapja megújult júliusban. Számos pozitív visszajelzés érkezett, érkezik még jelenleg is az arculatváltással kapcsolatban.
Díjat nyert portálunk Az Év Honlapja 2015 pályázaton
Partnerünk, honlapunk üzemeltetője az Interword Kft, ügyvezetője Bodogán Iván, nevezete weboldalunkat Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, az Év Honlapja pályázaton. A díj a hazai legrangosabb ilyen típusú szakmai díj, melyet a Magyar Marketing Szövetség alapított és kezel. A verseny novemberben zajlott, az eredmények december 2-án a budapesti díjátadó keretében kerültek nyilvánosságra, mely településünket is nagy örömmel töltötte le, hiszen az
Önkormányzatok és települések kategóriában az alábbi eredmény született.

Önkormányzatok és települések kategória - Az Év Honlapja díj

Pályázat neve: Balatonakali új honlapja - www.balatonakali.hu

Pályázó: InterWORD Kft.

A Zsűri értékelése:
Balatonakali egy nagyon szépen kivitelezett, barátságos oldallal nevezett, amely egyszerűen és könnyen navigálható. Az oldal informatív, folyamatosan kezelt hírfolyammal megerősített, amely jól össze van kötve Balatonakali Facebook oldalával. Mindezt úgy sikerült megvalósítani, hogy a honlap technikai indexe 97%-os. Az embernek szinte megjön a kedve, hogy elmenjen a Balaton északi partján fekvő településre.
forrás: www.azevhonlapja.hu/sajtohir/dijat-nyert-weboldalak-2015