Év Honlapja 2015
IDŐPONTVÁLTOZÁS!!!!
2018.08.10. péntek 20:00 óra helyett 13-án, hétfőn 20 órakor lesz a program!!!!
A várható kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt kell változtatni, megértésüket köszönjüK!!!!

Balatonakali, Szabadtéri színpad - Vasút tér 4.

Jegyárak: 2.500 Ft elővételben június 15-től augusztus 13-én 18:30 óráig a balatonakali strand főpénztárában. Helyszíni jegyár 3.000 Ft

Online jegyvásárlás Simple-n keresztül és a www.programturizmus.hu oldalon.

Esőnap: 2018.08.13. hétfő 20:00 óra

További információk a fénykép alatt.
PANNON VÁRSZÍNHÁZ : A PADLÁS C. ELŐADÁSA 08.13-án HÉTFŐN lesz
A transzcendenciával, a szellemvilággal, az idő és a tér relativitásával szembesülő fiatalok – megküzdve a való élet kisszerűségével is – más minőségű életre képesek, fel tudják fedezni egymásban és önmagukban a végtelent, túl tudnak lépni a hétköznapok sivárságán.
Ez a játék legalább annyira filozofikus, mint a klasszikus mesék többsége: egyszerű, élvezhető, sőt szórakoztató képletbe helyezi a létezés alapkérdéseit, a saját életük felépítését tervező fiatalok élet-halál küzdelmét.
A játék helyszíne természetesen egy padlás, mégpedig egy belméretében tágas, ám sokszorosan osztott, irracionális, rejtélyes tér. A főhős által készített beszélő számítógép a mi előadásunkban egy sokfunkciójú robot lesz, mely mozgásra is képes, egyfajta emberi imitáció. A szellemek megjelenését igényes fényhatások, színpadtechnikai megoldások kísérik.
A remek musical mellé standjainkon helyi borainkat ajánljuk! Legyenek Vendégeink! A koncert szabadtéri.


Az előadásokra vonatkozó szabályzat:
A balatonakali szabadtéri színpad előadásai szabadtériek, így eső, vihar esetén a program módosulhat. Kérjük, jegyvásárláskor tájékozódjanak az esőnapról!
Az előadás/koncert elmaradásáról a meteorológiai szolgálat előrejelzése, tájékoztatása szerint az előadás/koncert előtt is dönthetnek a szervezők, ezt a www.balatonakali.hu honlapon és a Balatonakali fesztivál facebook oldalukon közzéteszik.
Amennyiben az előadás/koncert elkezdődik, de eső miatt félbeszakad az első felvonás vége előtt, vagy a koncert első felében, akkor a folytatással max. 1 órát várunk.
Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk) a jegyek az esőnapra érvényesek. Ebben az esetben a jegyet nem áll módunkban visszaváltani.
Ha a program az esőnapon sem kerül megtartásra, (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk) akkor a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén (a simple app-os és a www.programturizmus .hu online vásárlás esetén az adott alkalmazáson/felületen) visszaválthatók, illetve más előadásra becserélhetők.

Az 1. felvonás után vagy a koncert második felében véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül.
A megtartott előadás/koncert esetén a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.

Megértésüket köszönjük!
Jó szórakozást kívánunk!