Év Honlapja 2015

A jelenlegi formátum 2015. július 20-án kezdte el működését. Az oldalt az InterWORD Kft. (8200 Veszprém, Óváros tér 2. | www.interword.hu) készítette és üzemelteti.

Az oldal létrehozásának költségét Balatonakali Önkormányzata fizette és működteti a továbbiakban.

A honlap anyagokkal való feltöltését nem a szolgáltató végzi, hanem településünk vezetői, a hivatal alkalmazottai, valamint a civilek. Az önkormányzat menüt főként a kirendeltség vezető látja el naprakész adatokkal, hiszen a dokumentumok almenüben található rendeletek, határozatok, jegyzőkönyvek stb. az ő hatáskörébe tartoznak.

A programok, hírek, könyvtár, Akali Hírek, képgaléria naprakész feltöltése, valamint a hírlevelek küldése a művelődésszervező feladata. Az Akali TV adásait és a képújság kockáit a stúdióvezető fogja feltölteni. A civil szervezetek is megkapták a lehetőséget arra, hogy a saját oldalukra bármikor anyagot tölthessenek.

Az új honlapon lehetőség van a szálláskiadóknak, a helyben iparűzési adót fizető vállalkozásoknak, valamint az önkormányzat illetékességi területén üzemelő vendéglátó egységeknek az ingyenes megjelenésre! Az ilyen igényeket kizárólag elektronikus formában lehet eljuttatni Ihász Csilla részére a program@balatonakali.hu e-mail címre. A honlappal kapcsolatos észrevételeket valamint kérdéseket is a fenti e-mailre várjuk.

Amennyiben sürgős információra van szüksége a honlappal kapcsolatban akkor a +36 30 2268 346 telefonszámon Ihász Csillát keresse!

Ha Ön szálláshelyet szeretne hirdetni, akkor a következő adatlapot kell kitöltenie: adatlap

A honlap folyamatosan feltöltés alatt áll!