Év Honlapja 2015
Nálunk járt a Mikulás
2018. december 12.
Képek a rendezvényről: https://www.balatonakali.hu/Multimedia/Galeria/Nalunk-jart-a-Mikulas
Elolvasom
Képeken a karácsonyi vásár és a futóverseny, jó böngészést!
2018. december 12.
https://www.balatonakali.hu/Multimedia/Galeria/Karacsonyi-vasar-es-futoverseny
Elolvasom
Karácsonyi műsor
2018. december 12.
Helyszín a Művelődési ház és a megújult Mag-Tár-Ház, melyet először tekinthetünk majd meg! A rendezvény után a templomok előtt lévő közös adventi koszorúnkon gyújtjuk meg mind a négy gyertyát. Mindenkit szeretettel várunk, ünnepeljünk együtt!
Elolvasom
A harmadik gyertya meggyújtása
2018. december 12.
E hétvégén is minden kedves akali lakost várunk közös adventi koszorúnkhoz! Ez alkalommal a római katolikus mise és a református istentisztelet után lesznek közösen meggyújtva a gyertyák, de mindenkit biztatunk: ha bármikor a templomoknál sétálnak, álljanak meg egy percre s gyújtsák meg őket!
Elolvasom
Karácsonyi vásár és futóverseny
2018. december 8.
MŰVELŐDÉSI HÁZUNKBAN IDÉN IS VÁRJUK KARÁCSONYI VÁSÁROZNI AZ ÉRDEKLŐDŐKET. A VÁSÁR MOTTÓJA: KÉZMŰVEST, HELYIT! KEZDJE A KARÁCSONYI BEVÁSÁRLÁST HELYBEN! HELYI BOROK, KERÁMIÁK MINDEN MENNYISÉGBEN, TERMÉSZETES ALAPANYAGÚ OLAJOK, FA AJÁNDÉKTÁRGYAK, VÁSZON ZSÁKOK, KÖTÉNYEK, PÁRNÁK, TEXTIL TÁSKÁK, AKALIFORNIA PÓLÓK, ÉS MÉG BŐVÜL A KÍNÁLÓK KÖRE! A VÁSÁR FŐ IDŐSZAKA A DÉLUTÁN, DE MÁR 12 ÓRÁTÓL ÉRKEZNEK ÁRUSAINK, HISZEN 11 ÓRÁTÓL STARTOL A FUTÓVERSENYÜNK. FUTÓVERSENY: BALATONAKALI ADVENTI VÁSÁR IDEJÉN SZERETETTEL VÁRJUK A GYEREKEKET ÉS A FELNŐTTEKET IS EGY-EGY KÖRRE, FUTVA :) A BALCSI-PART MELLETT, A BALATONAKALI MŰVELŐDÉSI HÁZ UDVARÁN STARTOLUNK, LESZ MELEG ÖLTÖZŐ, MOSDÓ, VÁSÁR ÉS A FUTAM VÉGÉN MELEG TEA ÉS POGI MINDEN BEFUTÓNAK. GYEREKPROGRAMOK ÉS VÁSÁRI FORGATAG. TÁVOK: 500 M GYEREKKÖR A 4-10 ÉVESEKNEK ÉS AZ ELMARADHATATLAN 5-10 K. A HIDEGRE VALÓ TEKINTETTEL HOSSZABB TÁV NEM LESZ! HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/EVENTS/602161666826665/ * 11:00 RAJTCSOMAG OSZTÁS * 12:00 GYEREKKÖR (NEM VERSENY, BEFUTÓÉREMÉRT FUT MINDENKI) * 12:30 TOMBOLASORSOLÁS * 13:00 AZ 5 ÉS A 10 K TÁVOK RAJTOLNAK A CÉLBAN MINDENKI MEGKAPJA A CSODÁS ÉRMÉT ÉS MEHET A MELEG TEÁÉRT ÉS POGIÉRT A KUPONJÁVAL, MAJD SZÉTNÉZHET A VÁSÁRBAN.
Elolvasom
Mikulás
2018. december 6.
Kedves Gyerekek! December 6-án, csütörtökön ismét ellátogat hozzátok a Mikulás. 17 órától interaktív énekes-játékos, mondókás műsorral várjuk együtt a Nagyszakállút. Helyszín: Balatonakali Művelődési Ház.
Elolvasom
Több hír