Év Honlapja 2015
Szívből köszöntjük óvodánkat a mai napon, amikor csendesen, zártan, de ünnepel. Negyed évszázados fennállásának lehetünk tanúi. Köszönjük, hogy 25 esztendőt át minden reggel tárt kapukkal várta a csöppségeket, szüleiket.
Már 25 éve a legkisebbekért
Köszönjük, hogy önzetlen műsoraikkal szülők, nagyszülők, településünk látogatói szemébe csaltak örömkönnyeket. Köszönjük mindezeket különösképpen a 25 év nevelőinek, munkatársainak. Köszönjük az áldozatos, mindennapi szeretetet, a kitartást, a sok-sok türelmet. Legyen ez a mai nap kicsit pedagógusnap is, azokat ünnepelve, akik az elmúlt nehéz hónapokban éppúgy helyt álltak, mint a korábbi években, amikor a település jelenlegi diákjait, egyetemistáit, a már felcseperedett szülőit,kereskedőket, vállalkozókat, nevelőket, kertészeket, egészségügyeseket, rendőröket, vendéglátósokat stb-stb.,kísérték útjukon.
Legyen ez a nap egy kicsit gyermeknap is, amely szóljon a legkisebbnek, ovisoknak. Az idei gyermeknapot kicsit másként terveztük, ezzel a jeles nappal közösen ünnepelve. Megköszönve a gyermekeknek közösségi munkájukat is ezzel, de nem gondoltuk, hogy ennyire másként, ennyire távolságtartó lesz ez a mai nap. Így tehát kedves gyermekek, bennetek is ünneplünk, csendesen, játékkal, műsorral.
Legyen ez a nap egy felejthetetlen emlék elballagó, évzáró gyermekeinknek, még ennél is feledhetetlenebb szüleiknek, akik kicsit elszoruló, de büszke szívvel tekintenek az ünnepeltekre.
És végül, de nem utolsó sorban, hadd emlékeztessünk mindenkit, hogy készül, ha jelenleg még nem is látványosan az az ajándék, amely egy 25 esztendeje működő intézménynek méltó elismerése, méltó további útra bocsátása, az óvoda generális felújítása. Jelenleg a legláthatatlanabb, ugyanakkor a legnehezebb, az egyik legnagyobb figyelmet követelő háttérmunkák zajlanak, kiviteli tervek, engedélyezések, közbeszerzési dokumentumok összeállítása. Azért, hogy ősszel esetleg már ne tudjatok az ovi épületébe járni néhány átmeneti hónapig, hogy aztán új pályákon futkározhassatok, biciklizhessetek, új játékokkal játszhassatok, és számotokra talán kevésbé érdekes, de kiemelkedő jelentőségű, megújult, modern helyiségekbe léphessetek.
Boldog ünneplést Mindenkinek, azoknak is, akik korlátozott létszámban ott tudnak lenni a szabadtéri összejövetelen, és azoknak is, akiknek az emlékek, az elmúlt sorok olvasása, a múltidézés kicsit elhomályosította tekintetét.
Éljen soká kedves kis óvodánk, és mozgatórugói: felnőttek és gyermekek egyaránt!


Már 25 éve a legkisebbekért
Már 25 éve a legkisebbekért
Már 25 éve a legkisebbekért
Már 25 éve a legkisebbekért
Már 25 éve a legkisebbekért
Már 25 éve a legkisebbekért