Év Honlapja 2015
Már most készülünk a Giro d italia 2022 május 8-i, Balatonakalit is érintő magyarországi versenyszakaszára. A nemzetközi gyorsasági kerékpáros verseny magyarországi szakaszának rendezői, már most készítik a beharangozó reklámfotókat és videókat. Minden település számára egy lehetőséget jelent a reklámanyagokban történő szereplés, hisz számos országban fogják népszerűsíteni a legjobb felvételeket.
Megkezdődik a visszaszámlálás
A települések saját ötleteikkel járulnak hozzá a közös sikerhez. Balatonakali 2022 január 25-én kedden és 26-án szerdán este, 18 és 19 óra között készíti a felvételeket, a Kossuth utcai főtéren.

A települési programszervezés január 26-án szerdán, 18-19 óráig várja azokat a főtérre, akik úgy érzik szívesen részesei lennének a felvételeknek. Ezen alkalomra a felnőtteket forralt borral, a gyermekeket teával és egy rózsaszín mignon sütivel vendégelnénk meg.

A verseny hivatalos színe a rózsaszín, ezért az esemény alakalmából ezen a két esetén, a főtéri zenét és fényeket egy kicsit áthangoljuk. Akik eljönnek szerdán esete, azok egy egyedi, különleges esemény élményével lesznek gazdagabbak úgy, hogy jelenlétükkel hozzátesznek egy kicsit Balatonakali sikeréhez!

Várunk mindenkit szeretettel, hajrá Giro, hajrá Akali!