Év Honlapja 2015
Balatonakali Község Önkormányzata, a Mandulavirág Strandon lévő, saját tulajdonú, 11 m2-es kis üzlethelységét, pályázat útján, hasznosításra hirdeti meg.
Kiadó üzlethelyiség
Pályázni 2022. június 6-ig (hétfő) 16 óráig lehet e-mailben a polgarmester@balatonakali.hu címre küldött elektronikus levél formájában.
A pályázó bármilyen hasznosítási ötlettel adhat be pályázatot, annak elfogadásáról a képviselőtestület dönt, a legrövidebb időn belül.
Az üzlet azonnal átvehető, már az idei szezonban nyithat.

• Az üzlet bérleti díja 47.600,-Ft/m2 +Áfa /év (11 m2-es az üzlet, igy
523.600,-Ft/teljes üzlet + Áfa /év)
• Amennyiben kell ún. előkert is a bérlőnek, azt 5.880,- Ft/m2 +Áfa /hónap áron tudjuk bérbe adni úgy, hogy ezt évente csak 3 hónapra kell fizetni. Erre a strand irányába és a közterület irányába egyaránt van lehetőség, pár m2 nagyságban.
• A bérleti díj felett a bérlőnek a mérőórák alapján elszámolt rezsi fogyasztást kell fizetnie, továbbá saját hulladékelszállítási szerződést kell kötnie.
• Az éves bérleti díjat két egyenlő részletben kell megfizetni évente, júniusban és júliusban.
• Az üzlet rendelkezik víz és szennyvíz csatlakozással, 1x16 A elektromos csatlakozási lehetőséggel.
• Az önkormányzat bérleti szerződést maximum 2024. szeptember 30-ig köt a bérlővel, mindemellett tovább bérleti lehetőséget biztosít bérlőnek.
• Az üzlet a strand felé és a strandon kívüli területre is tud árusítani, így nem kell ahhoz belépőt váltani a vendégek akkor is fogyasztani tudjanak, ha nem kívánják a strandi szolgáltatásokat igénybe venni.

A bérleti feltételekkel, tervezett tevékenységgel kapcsolatban Koncz Imre polgármester tud felvilágosítást adni, a 06-30/9464-673 telefonszámon. A részletes bérleti szerződéstervezet ugyancsak tőle igényelhető.

Az üzlethelység megtekinthető Kovács Ágnes strandgondnokkal történt előzetes egyeztetést követően. Elérhetősége: 06-20/282-6330

Balatonakali, 2022. május 27.
Koncz Imre
polgármester

Kiadó üzlethelyiség