Év Honlapja 2015
A helyi rendőrkapitányság munkatársai az egyik bevásárló központban népszerűsítették a rendőri és a szerződéses határvadász hivatást.
Balatonfüreden toboroztak a rendőrök
A Balatonfüredi Rendőrkapitányság toborzói 2023. január 18-án kora délután a helyszínen megjelent érdeklődőknek adtak tájékoztatást a rendőri hivatás, a határvadász-képzés, valamint a 2023. február 9-ei budapesti állásbörze részleteiről. A program során ismertették a felvételi eljárást, és megválaszolták a felmerült kérdéseket is.

A képzésre a jelentkezés folyamatos, a szolgálatra elhivatottságot érzők jelentkezhetnek a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, vagy bármely rendőri szervnél, illetve folyamatosan informálódhatnak a rendőrség honlapján is.

A képzéssel kapcsolatban további hasznos információk találhatók az alábbi linken https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes , valamint a Legyél Te is Rendőr Facebook oldal is folyamatosan frissülő tartalmakkal segíti az érdeklődőket és álláskeresőket, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek ezzel a hivatással.

Balatonfüreden toboroztak a rendőrök