Év Honlapja 2015
Lakossági fórum, vitorláskikötő témában: 2023. szeptember 26-án (kedden) 17 órakor, helyszín: Balatonakali, Kossuth L. u. 45. (hivatali épület)
Lakossági fórum
Tisztelt Lakosság!

A korábbi Holiday Kemping területének új tulajdonosi köre, vitorláskikötő létesítésének vázlatos elvi terveivel kereste meg önkormányzatunkat. Az ötlet szerint, a Mandula Csárdától a Balatonig levezető (Csárdás utca) déli végén valósulhatna meg egy vitorláskikötő.

Az önkormányzat képviselőtestülete alkalmasnak találta az ötletet és az elvi vázrajzokat is arra, hogy azt a beruházó által felkért tervező, bemutathassa a lakosság számára.

Kérem azokat a balatonakali lakosokat, illetve a Balatonakaliban nyaralóingatlannal rendelkező ingatlantulajdonosokat, akiknek van bármilyen véleményük, az egyelőre csak elviekben tervezett létesítménnyel kapcsolatban, hogy vegyenek részt a fórumon és röviden osszák meg álláspontjukat a képviselőtestülettel. A fórumon lehetőség lesz kérdéseket feltenni a tervezőnek.

Az önkormányzat képviselőtestülete csak a lakossági vélemény ismeretében tud bárminemű határozatot hozni az ügyben, akár támogatólag, akár ellenzőleg. A fórumot követően, az ott elhangzottak ismeretében, további lehetőséget biztosítunk rövid, írásos vélemények megküldésre.

Koncz Imre
polgármester
Lakossági fórum