Év Honlapja 2015
Ismét Budapest Bár koncert Balatonakaliban!
A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Örömzene nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)
Énekesek:Németh Juci, Keleti András és Szűcs Krisztián


Budapest Bár koncert (limitált: 500 főig)
Leírás
 Az előadásokra vonatkozó szabályzat:
 
Érkezési sorrend!- !!! Limitált jegyárusítás: 500 főig!, a kormány július végén dönt az 500 főnél nagyobb rendezvényekről, így addig csak limitált számban vásárolhatóak meg a jegyek! (Amennyiben a járványügyi előírások szigorodnak, és a rendezvény megtartását nem engedik, természetesen az elővételes jegyek visszaváltásra kerülnek. Megtartott koncert esetén a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.Megértésüket köszönjük ebben a helyzetben is!)
 
A balatonakali szabadtéri színpad előadásai szabadtériek, így eső, vihar esetén a program módosulhat. Kérjük, jegyvásárláskor tájékozódjanak az esőnapról!
ESŐNAP: AUGUSZTUS 24. hétfő
Az előadás/koncert elmaradásáról a meteorológiai szolgálat előrejelzése, tájékoztatása szerint az előadás/koncert előtt is dönthetnek a szervezők, ezt a www.balatonakali.hu honlapon és a "Balatonakali Fesztivál" facebook oldalukon közzéteszik.
 
Amennyiben az előadás/koncert elkezdődik, de eső miatt félbeszakad az első felvonás vége előtt, vagy a koncert első felében, akkor a folytatással max. 1 órát várunk.
 
Ha az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk) a jegyek az esőnapra érvényesek. Ebben az esetben a jegyet nem áll módunkban visszaváltani.
 
Ha a program az esőnapon sem kerül megtartásra, (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk) akkor a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén (a www.programturizmus .hu online vásárlás esetén az adott felületen)  visszaválthatók, illetve más előadásra becserélhetők.
 
Az 1. felvonás után vagy a koncert második felében véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül.
 
A megtartott előadás/koncert esetén a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.
 
 
 
Megértésüket köszönjük!
 
A helyszínről:Balatonakali, Szabadtéri színpad

Pontos címe: 8243, Balatonakali, Vasút tér 4.

Balatonakali központjában a Vasútállomás mellett, a Templomok terén található a szabadtéri színpad. A több mint 500 ülőhelyes, 1000 fős nézőtér természetes lelátója levendulasorok által szegélyezett, a műsorra várakozva teljes balatoni panorámát csodálhat meg a kedves vendég.

•           A helyszínen szépen felújított, modern, férfi és női akadálymentes mosdók találhatók. A közvetlen közelben díjtalan parkolási lehetőség több helyen. Akadálymentesen megközelíthető a nézőtér is, a parkolóban akadálymentes parkolóhelyeket tartunk fenn.

•            A szabadtéri színpadnál minőségi, helyi borokat vásárolhatnak.

 
Jó szórakozást kívánunk!
 
 
 
Jegyárak

Jegyárak
Elővételben 4.000.- Ft a balatonakali strand főpénztárában, vagy online: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-budapest-bar-koncert-jegy.html
A helyszínen: 4.500.- Ft

A jegyek nem helyre szólnak, érkezési sorrend!
További információ
Galéria