Év Honlapja 2015
Best of Ghymes, a nyáron, Akaliban! :)

Több mint három évtized legjobb dalaival szerepel nálunk a nagyszerű Ghymes Együttes!

Esőnap: augusztus 13. kedd

Jegyek: elővételben az akali strand főpénztárában 3000 forintért, online: www.programturizmus.hu, vagy simple appon keresztűl 3000 Ft + kezelési költség. A helyszínen: 3500 forint.
Ghymes koncert
Leírás
Az előadásokra vonatkozó szabályzat:
 
A balatonakali szabadtéri színpad előadásai szabadtériek, így eső, vihar esetén a program módosulhat. Kérjük, jegyvásárláskor tájékozódjanak az esőnapról!
 
Az előadás/koncert elmaradásáról a meteorológiai szolgálat előrejelzése, tájékoztatása szerint az előadás/koncert előtt is dönthetnek a szervezők, ezt a www.balatonakali.hu honlapon és a "Balatonakali Fesztivál" facebook oldalukon közzéteszik.
 
Amennyiben az előadás/koncert elkezdődik, de eső miatt félbeszakad az első felvonás vége előtt, vagy a koncert első felében, akkor a folytatással max. 1 órát várunk.
 
Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk) a jegyek az esőnapra érvényesek. Ebben az esetben a jegyet nem áll módunkban visszaváltani.
 
Ha a program az esőnapon sem kerül megtartásra, (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk) akkor a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén (a simple app-os és a www.programturizmus .hu online vásárlás esetén az adott alkalmazáson/felületen)  visszaválthatók, illetve más előadásra becserélhetők.
 
Az 1. felvonás után vagy a koncert második felében véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül.
 
A megtartott előadás/koncert esetén a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.
 
Megértésüket köszönjük!
 
Jó szórakozást kívánunk!