Év Honlapja 2015
2022.08.06-án (szombaton) este 20:00 órás kezdéssel Balatonakali szabadtéri színpadán fellép Európa legautentikusabb Beatles emlékzenekara! Másfél órás műsor, fergeteges BEATLES hangulatban az összes nagy slágerrel. Ne hagy ki te sem, a belépés ingyenes!

Ingyenes The Bits nagykoncert Balatonakaliban
Leírás
Ki ne ismerné a Beatlest? A zenekar, mely a 60-as években beírta magát a történelembe, mi több egyedüliként a történelem könyvekbe és gyökeresen megváltoztatta a könnyűzenét. Ki ne ismerné a She loves you, Yesterday, Let it be vagy a Hey Jude című örökzöld és örök érvényű slágereket?
 
The Bits (Hungarian Beatles Supergroup) - Beatles emlékzenekar azért alakult meg, hogy színpadra vigye élőben, koncertszerűen ezeket a dalokat eredeti nyelven, ragaszkodva a zenei alapokhoz. 
 
Miért Supergroup? A zenekart alkotó négy zenész jól ismert budapesti blues és Angolszász-vonulatú zenekarok frontemberei, akik számtalanszor megfordultak Nyugat-európai színpadokon és a tengeren túlon is.
 
A tagok Beatles szeretete, tapasztalata és zene iránti alázata garantálja a profi megszólalást és az ebből következő jó hangulat maradandó élményt szerez az őket hallgató fiataloknak és örökifjaknak.
 
Dátum: 2022.08.06 - Szombat
Helyszín: Balatonakali Szabadtéri színpad (Vasút tér 7.)
Kezdés: 20:00
Jegyár: Ingyenes 
 
 
 
Galéria