Év Honlapja 2015
AZ ELŐADÁS AZ IDŐJÁRÁSRA VALÓ TEKINTETTEL A MŰVELŐDÉSI HÁZBAN LESZ MEGTARTVA! JELENLEG NARANCSSÁRGA RIASZTÁS VAN ÉRVÉNYBEN ÉS AZ ESTE FOLYAMÁN JELENTŐS MENNYISÉGŰ ESŐ, VIHAR VÁRHATÓ!
JEGYEK MÁR CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KAPHATÓK!
A MŰVELŐDÉSI HÁZ NÉZŐTERÉNEK BEFOGADÓKÉPESSÉG 127 FŐ, A HELYFOGLALÁS ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK.
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!


Egy fővárosi éjjelen néhány ajtón-kopogás és borítékropogás úgy hozza, hogy sorsok pecsételődnek meg.
Érdekek kívánnak, felmenők diktálnak, szerelmek fonódnak, kapcsolatok bomolnak. De ahogy a szív szava veszni látszik, két ettől s attól fűtött színész ferde hajlamok, és görbe hajnalok után nekivág a nagyvilágnak, hogy harminc határon által vágva végre mindenki a másiké lehessen. A titkos légyottok színe pedig egy valutacsalogató vidéki fogadó, hol a vonat se járna, ha nem volna egy-két hadművelet, meg egy jókora nagy pisiszünet.
Megérkeznek a régi szobatársak, ideje hát a felhőszakadásnak; jön pár nyelvi lelemény, néhány pesti fejlemény, sági bordal és vasi borzas, népi jelleg és szabad nyelvek, mámoros percek és Ákos koncertek. A csórók unicumoznak, gazdagék csak vonatoznak, az asztalok felborulnak, a gyógyszerek elgurulnak, a pincért élve lelik, a zenekart jégre teszik; a fejetlenség feje pedig az eseménycentrum színésztálentum: Liliomfi, a nemzetcenter boszorkánymester személyesen.
Liliomfi a Soltis Lajos Színház előadásában
Leírás

Esőnap: egyeztetés alatt.

 

Az előadásokra vonatkozó szabályzat:

 

A balatonakali szabadtéri színpad előadásai szabadtériek, így eső, vihar esetén a program módosulhat. Kérjük, jegyvásárláskor tájékozódjanak az esőnapról!

 Az előadás/koncert elmaradásáról a meteorológiai szolgálat előrejelzése, tájékoztatása szerint az előadás/koncert előtt is dönthetnek a szervezők, ezt a www.balatonakali.hu honlapon és a "Balatonakali Fesztivál" facebook oldalukon közzéteszik.

 Amennyiben az előadás/koncert elkezdődik, de eső miatt félbeszakad az első felvonás vége előtt, vagy a koncert első felében, akkor a folytatással max. 1 órát várunk.

 Ha az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk) a jegyek az esőnapra érvényesek. Ebben az esetben a jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

 Ha a program az esőnapon sem kerül megtartásra, (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk) akkor a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén (a www.programturizmus .hu online vásárlás esetén az adott felületen)  visszaválthatók, illetve más előadásra becserélhetők.

 Az 1. felvonás után vagy a koncert második felében véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül.

 A megtartott előadás/koncert esetén a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.

 

 Megértésüket köszönjük!

 

 

A helyszínről:

Balatonakali Szabadtéri színpad ( 8243 Balatonakali, Vasút tér 4.)

 Balatonakali központjában a Vasútállomás mellett, a Templomok terén található a Szabadtéri színpad. A több mint 500 ülőhelyes, 1000 fős nézőtér természetes lelátója levendulasorok által szegélyezett, a műsorra várakozva teljes balatoni panorámát csodálhat meg a kedves vendég.

• A helyszínen szépen felújított, modern, férfi és női mosdók találhatók. A közvetlen közelben díjtalan parkolási lehetőség több helyen. Akadálymentesen megközelíthető a nézőtér is, a parkolóban akadálymentes parkolókat tartunk fenn.

• A Szabadtéri színpadnál minőségi helyi borokat vásárolhatnak.

 

Jó szórakozást kívánunk!

Jegyárak
Elővételben 1.500.- Ft a balatonakali strand főpénztárában.
Az előadás előtt a helyszínen: 2.000.- Ft.
(A 40 éves Soltis Lajos Színház ajándéka a kedvező jegyár.)
Galéria