Év Honlapja 2015
Akalifornia Apartman
Akalifornia Apartman
Akalifornia Apartman
Akalifornia Apartman
Akalifornia Apartman
Akalifornia Apartman
Leírás
 Az apartman, a település új nyaraló övezetében található, egy 2014-ben épült családi ház, külön bejárattal rendelkező lakó ingatlana.

A bejárati ajtón belépve a világos járólappal burkolt előszobába érkezünk, ami egyben teakonyhaként is funkcionál. Található benne mini hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, 3 főre tányérok, poharak, valamint a bejárati ajtó mögött egy személyi tükör.

Az előszoba bal oldali ajtaja a WC, mosdó, tusoló fülkébe nyílik. Felszereltsége törülköző szárítós radiátor, törülköző tartók, nagytükör- mosdóval. A kényelmes tusoló kabint tolóajtós kabinajtó teszi zárhatóvá. A tükör polcon fogkefe tartó, és fogmosó poharak találhatók. A mosdó fölött folyékony szappanadagoló van felszerelve. A tusoló előtt a járólapra fürdőszobai kilépő szőnyeg van leterítve.

A szoba felszereltsége: két ágy- ágybetétes matraccal, ágytakaróval, nyári-téli paplannal, nagy és kis fejpárnákkal, lepedők és ágynemű huzatok. Az ágyak mellett éjjeliszekrények, olvasó lámpákkal. A fekvőhelyként is szolgáló kanapé, a polcos és ruhás szekrény bal oldalán található. A polcos szekrényen található televízió, és 8 csatornás Mindig Tv vevő szett, távkapcsolókkal ellátva. A szekrények jobb oldalán, a sarokban, álló fogas szolgálja a kabátok, esernyők elhelyezését. A háromágú mennyezeti lámpa hangulatos világítást biztosít a szobának. A szoba ablakán lévő függönyt, keretfüggöny szegélyezi, melyek mögött szalag függöny látja el az árnyékolást. Az ablak teljes külső felületére szúnyogháló van felszerelve. A szoba laminált parkettájú, közlekedő szőnyegekkel ellátott. A szoba falait képek díszítik.

Az apartman hideg meleg vízzel ellátott, a radiátorok által téliesített.

Az apartman előtt terasz található, melyen kényelmesen elférnek a napozó székek, a kültéri asztal karosszékeivel együtt. A teraszról nagyszerű a kilátás a Balatonra, és a szőlőhegyre.

Az udvaron grillezésre, bográcsban való főzésre, szalonnasütésre egyaránt van lehetőség.

A gépkocsi parkolás a családi ház zárt udvarán belül megoldható.

A Balaton szabad strandja 210 méterre, a település zárt strandja 530 méterre található az ingatlantól.

A családi háztól kb. 800 méterre, a falu központjában, minden igényt kielégítő bevásárló üzlet és kiváló étterem, biztosítja az üdülni vágyók ellátását.

 

Ár: 4.500 Ft/ fő/ éjszaka

8243 Balatonakali, Vadrózsa u. 20.
+36-30-512-03-06
kulcsartanc@gmail.com